Radiografia 

Les nostres tècniques radiològiques ens permeten diagnosticar d'una forma eficaç.


Mitjançant la radiologia aconseguim una imatge radiogràfica perfecta de les seves dents amb l'objectiu de diagnosticar objectivament i de forma eficaç possibles disfuncions que poden derivar en malaltia.

Per això, en Clínica Dental Sant Lluis valorem especialment que el resultat de la radiologia sigui sempre impecable. Tota la nostra radiologia òssia és d'alta generació digital.

Amb la nova tecnologia de visiografía obtenim pràcticament a l'instant la imatge radiològica a l'ordinador, el que fa que la dosi de radiació sigui mínima. També amb aquesta fórmula podem millorar la imatge i serveis per a una més alta comprensió del pacient sobre el tractament. La radiologia digital del crani i mans permet saber el creixement ossi per diagnosticar en quina fase del creixement hi ha els nens o el creixement d'una regeneració òssia.

El TAC (Tomografia Axial Computeritzada), també digitalitzada, permet veure en tres dimensions la cavitat oral i valorar la densitat òssia, molt important per saber la força, i salut de l'os maxil · lar.