Són tots els tractaments que conserven les nostres dents afectats per alguna malaltia que els destrueix com les càries, els traumes, els desgastos, etc.

Les obturacions o empastaments consisteixen a substituir una porció de dent que ha estat afectat per una càries, una fissura, etc., Mitjançant un material biocompatible i resistent.
 

En Clínica Sant Lluis, el nostre equip odontològic utilitza materials estètics de compòsit, compómero i ceràmica per restituir l'afecció dental parcial.


L'endodòncia consisteix en l'extracció del nervi de la dent (polpa dental), el rentat i la desinfecció profunda de tots els conductes de l'interior de la dent. Això passa quan els bacteris de la boca aconsegueixen arribar al nervi o quan aquest es col · lapsa per si mateix i perd la circulació de la sang, el que provoca la seva mort, ja que l'interior de la dent és ple de bacteris que no poden ser atacades per les defenses de l'organisme ni pels antibiòtics.
 

Una vegada que els conductes de l'interior de la dent estan completament contaminats, s'alliberen més bacteris i toxines a l'interior dels maxil · lars, provocant un granuloma, una fístula, un quist o fins i tot un flegmó. Moltes vegades el pacient no s'adona que estan passant aquests processos en la seva dent fins que apareix el dolor, el flegmó o la mobilitat dental. Per solucionar el problema i salvar la dent afectada cal realitzar el tractament d'endodòncia.