Tratamiento ATM 

Aproximadament més de la meitat de la població presenta alguna alteració funcional del sistema masticatori sense saber-ho.

 

Aquestes alteracions poden originar molèsties molt diverses com mal de cap, d'oïda, cervicals i / o de la mandíbula, crujimientos articulars, mala oclusió, etc.
 

La causa pot trobar-se tant en l'articulació de la mandíbula, com en el crani, en la musculatura masticatòria, al coll ia l'esquena i / o tractar-se d'una oclusió dental.
 

El tractament és multidisciplinari entre l'odontòleg i el fisioterapeuta expert en patologia bucofacial. Per tant conjugarem un tractament odontològic, com ara fèrules de descàrrega, amb un tractament fisioterapèutic de manipulació, massatge, distraccions articulars, etc.
 

Aquest tractament fisioterapèutic es pot fer una o dues vegades per setmana segons la diagnosi i l'evolució del pacient. La finalitat és el tractament i la reeducació del pacient perquè disminueix el dolor que sent.

 

Clínica Sant Lluis disposa d'una de les poques especialistes mundials en fisioteràpia específica de patologia de l'articulació temporomandibular.