La Clínica Dental Sant Lluís va néixer fa 30 anys. Des de llavors, hem vingut evolucionant fins convertir-nos en l'equip odontoestomatològic actual, format per estomatòlegs, odontòlegs, fisioterapeutes i un equip d'higienistes, auxiliars dentals, coordinadores clíniques, recepcionistes i protèsics, a més d'un grup d'empreses externes associades de suport.

Tot això, per prestar la millor atenció de salut i estètica bucodental, facial i corporal. Des del principi, el nostre objectiu bàsic sempre ha estat l'odontologia d'alta qualitat, basant-nos en utilitzar tècniques indolores, com el làser sense anestèsia, la sedació, els implants, la regeneració òssia o l'anestèsia sense agulla; tècniques de llarga durada que busquen la estètica, el millor somriure i la perfecta funcionalitat de tots els elements de la cavitat bucal.

Darrerament hem incorporat tractaments com la reeducació postural global, l'estètica facial, la dietètica, la nutrició i el antiaging dental.

En definitiva, busquem les millors solucions per evitar la malaltia, millorar la salut i mantenir-la. Així mateix, potenciem la nostra qualitat en l'atenció al pacient, la preocupació pel diagnòstic i el millor tractament.

El nostre compromís com a equip mèdic-odontològic és oferir als nostres pacients un servei impecable, aprofitant el valor afegit que ens aporta la tecnologia, sense oblidar la contribució humana del nostre equip d'especialistes.