La Clínica Dental Sant Lluís va néixer fa 30 anys. Des de llavors, hem vingut evolucionant fins convertir-nos en l'equip odontoestomatològic actual, format per estomatòlegs, odontòlegs, fisioterapeutes i un equip d'higienistes, auxiliars dentals, coordinadores clíniques, recepcionistes i protèsics, a més d'un grup d'empreses externes associades de suport.

Tot això, per prestar la millor atenció de salut i estètica bucodental, facial i corporal. Des del principi, el nostre objectiu bàsic sempre ha estat l'odontologia d'alta qualitat, basant-nos en utilitzar tècniques indolores, com el làser sense anestèsia, la sedació, els implants, la regeneració òssia o l'anestèsia sense agulla; tècniques de llarga durada que busquen la estètica, el millor somriure i la perfecta funcionalitat de tots els elements de la cavitat bucal.

Darrerament hem incorporat tractaments com la reeducació postural global, l'estètica facial, la dietètica, la nutrició i el antiaging dental.

En definitiva, busquem les millors solucions per evitar la malaltia, millorar la salut i mantenir-la. Així mateix, potenciem la nostra qualitat en l'atenció al pacient, la preocupació pel diagnòstic i el millor tractament.

El nostre compromís com a equip mèdic-odontològic és oferir als nostres pacients un servei impecable, aprofitant el valor afegit que ens aporta la tecnologia, sense oblidar la contribució humana del nostre equip d'especialistes.

 
FaLang translation system by Faboba