SOL·LICITANTS D'INFORMACIÓ A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB DE CLINICA SANT LLUIS I POLÍTICA DE CONFIDENCIALITAT


Segons la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, CLINICA D'ESPECIALTITAS Dentals SANT LLUIS, SLP, en endavant CDSL, l'informa que la seva sol·licitud s'ha incorporat a un fitxer, titularitat de la dita empresa, la finalitat és realitzar la gestió i manteniment de la relació amb els sol·licitants d'informació que envien les seves dades mitjançant els formularis existents a aquest efecte, o mitjançant missatges de correu electrònic.

Les dades assenyalades amb (*) són obligatoris per a complir amb la finalitat de facilitar la informació i/o servei que sol·liciti, així com per a l'enviament d'informació administrativa, tècnica, organitzativa i/o comercial sobre els nostres productes i serveis. La manca d'emplenament dels camps assenyalats com obligatoris impedirà que CDSL, pugui gestionar la sol·licitud i remetre-li la informació sol·licitada.

L'enviament d'aquests formularis, així com d'un correu electrònic, suposa el consentiment de l'usuari al tractament automatitzat de les seves dades personals amb les finalitats esmentades.
L'usuari pot revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, com també exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, per escrit dirigint-se a la direcció de CDSL, oa l'adreça de correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

CDSL, es compromet a complir el seu deure de guardar secret respecte de dades de caràcter personal que consten en el fitxer i garanteix l'adopció de les mesures de seguretat requerides per assegurar la confidencialitat de les dades.

Aquest lloc pot contenir enllaços a pàgines externes. CDSL, no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts ni sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes pàgines o llocs web.

CDSL, garanteix que ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades de caràcter personal legalment requerits a les seves instal.lacions, sistemes i fitxers.